Cursuri

EXPERIENŢA SCUFUNDĂRII

Dacă nu aţi simţit niciodată bucuria mişcării cu adevărat libere, dacă nu aţi văzut încă locuri, plante şi animale minunate, atunci înseamnă că nu aţi încercat niciodată să vă scufundaţi. Există o altă lume dincolo de suprafaţa apei, un mediu care vă poate oferi senzaţii unice, nemaiîntâlnite. Imponderabilitatea şi perfecţiunea naturii au un efect de supercalmant asupra omului. Sub apă timpul şi spaţiul primesc o noua dimensiune. Mişcarea sus-jos, faţă-înapoi este cel mai firesc lucru. Sub apă timpul trece neobservat. O oră ne pare a fi doar câteva momente. Veţi observa că apa nu este un mediu străin şi ostil, din contră: ca izvor al vieţii este un element perfect. La începutul vieţii noastre ne simţim protejaţi şi fericiţi în apă. Ne putem reîntoarce să simţim această stare printer nenumăratele minuni ale lumii subacvatice.

Linişte şi calm...

Fiţi părtaş al acestei experienţe! Tot mai mulţi oameni se dedică acestui sport şi în ţara noastră. Acum există posibilitatea de a învăţa tainele scufundarii sportive la un înalt nivel care vă garantează siguranţa.

Reflectii despre educare, sau "ce este realitatea" - dupa 25 de ani de experienta in domeniul scufundarilor

CUM SĂ NE ÎNSCRIEM LA UN CURS DE SCAFANDRI?

Citiţi cu atenţie cele ce urmează apoi completaţi formularul de înscriere.

Etapa 1: Însuşirea cunoştinţelor teoretice prin studiu individual din manualul şi dvd-ul tradus respectiv titrat în limba română. Manualul şi dvd-ul conţin toate elementele cursului: materialul teoretic, exerciţiile în piscină şi scufundările în apă deschisă, prezentate pe module şi însoţite de teste, astfel încăt să permită un studiu individual eficient şi un progres în funcţie de capacitatea personală.

Pentru această etapă completaţi formularul de înscriere si achitati suma de 500 ron care reprezintă taxa de înscriere la curs şi contravaloarea pachetului de începători.

În termen de câteva zile, veţi primi pachetul de începători care conţine: contract, fisa medicala, manualul si dvd-ul traduse în limba română.

Acest pachet va fi trimis prin curierat.

Etapa 2: Învăţarea deprinderilor de scufundare în piscină, recapitularea cunoştinţelor teoretice şi examenul teoretic. Durata este de 2 zile într-un sfârşit de săptămâna (sambata-duminică), organizată în Braşov şi Sfântu Gheorghe. Taxa pentru etapa a 2-a este de 500 ron achitaţi în lei , la începerea etapei. Această sumă cuprinde şi cheltuielile de piscină, chiria echipamentului de scufundare pe durata cursului, costul umplerii buteliilor.

Etapa 3: Exersarea în apă deschisă a deprinderilor învăţate în piscină. Cuprinde 4 scufundări şi susţinerea examenului practic.

Durata este de 2 zile, într-un sfârşit de săptămână (dar nu neapărat!), organizată în România sau în străinătate.

Taxa pentru etapa a 3-a este de 550 ron, iar costul brevetului este de 200 ron (45 euro)

Taxele se achită la începerea etapei.

După terminarea cursului asiguram obtinerea unui brevet international!

Plata se va efectua in contul:
cont: RO84 INGB 0000 9999 0268 6687
BANCA: ING BANK - suc. Bucuresti

Scroll to top